Rondleidingen

Tijdens een rondleiding in het Elsmuseum maakt u kennis met het distillatieproces van het bekende kruidenbitter ELS LA VERA. Het distilleren wordt op kleine schaal door vrijwilligers gedemonstreerd en bezoekers kunnen dit museumdistillaat proeven. Op de vroegere kruidenzolder wordt de bezoeker middels een diapresentatie ingewijd in de geschiedenis van het distilleren in het algemeen en van ELS LA VERA in het bijzonder. Ook kunt u daar een tentoonstelling zien over diverse facetten van de vroegere distilleerderij. Verder worden op de verdieping door het Heemkundemuseum Beek wisselende exposities ingericht over pré-industriële beroepen, die vroeger in Beek en omgeving werden uitgeoefend.


Uiteraard kunt u na uw rondgang nog aangenaam vertoeven in het proeflokaal Sint Augustijn om er een Elske te drinken. Een biertje, frisdrank of een kop koffie is natuurlijk ook mogelijk.

Voor meer informatie en tarieven kunt u contact met ons opnemen.

 

Openingstijden

Ieder tweede zondag van de maand is er een algemene openstelling. Wilt u liever op een ander moment het Elsmuseum bezoeken, neem dan contact met ons op.

Contact

AHoreca Elsmuseum
     Wolfeinde 4C
     6191 EB Beek
T046 4398930
Einfo@brasserieschip.nl

Volg ons!

FacebookTwitterFoursquare